top of page
Search

U Pazinu predstavljene prilike za poduzetničke ideje

U ponedjeljak, 4. travnja, u Pazinskom kaštelu je održana radionica i program umrežavanja za poduzetnike koju su organizirali HAMAG - BICRO i Razvojna agencija Srce Istre.

U uvodnom dijelu predstavljen je projekt BOND u sklopu kojeg je osnovana ispostava HAMAG - BICRO-a u Pazinu, a čije su djelatnosti usmjerene na podršku malim i srednjim poduzetnicima na području Istre te se njihov ured nalazi u Poduzetničkom inkubatoru PazinUP kojim upravlja Razvojna agencija Srce Istre.

Tijekom radionice predstavljena su dva trenutno otvorena natječaja za poduzetnike: "Bespovratna sredstva za novoosnovana poduzeća" te " Komercijalizacija inovacija", ali i ostali natječaji koji će se objavljivati tijekom 2022. godine, a čije je sufinanciranje osigurano iz Nacionalnog plana za oporavak i otpornost.

Nakon predstavljanja sudionika i njihovih ideja i djelatnosti, svi su se međusobno povezali i razmijenili informacije čime je ostvaren temelj za uspostavu zajednice koja će nastaviti razvijati svoje ideje. Ukoliko ste zainteresirani da vas predstavnici Razvojne agencije Srce Istre kontaktiraju i obavještavaju o daljnjim aktivnostima, prijavite se putem ovog obrasca.

80 views0 comments
bottom of page