top of page
Search

ZAPOČINJEMO S EDUKACIJAMA NA TEMU „KOMUNIKACIJA U RADNOM OKRUŽENJU“

Updated: Sep 6, 2021

Nakon provedene ankete i ponuđenih tema, najveći broj ispitanika odabrao je temu „psihologija komunikacije“ koju bi rado htjeli čuti u prostorijama poduzetničkog inkubatora „PazinUP“, stoga ovu jesen započinjemo s edukacijom „Komunikacija u radnom okruženju“.PRIJAVE SU OBAVEZNE

Radionica je namijenjena svim zainteresiranima koji žele povećati svoje osobne i profesionalne kompetencije s fokusom na radno okruženje. Sudjelovanje je besplatno, uz obaveznu prijavu na ovoj poveznici te je poželjno sudjelovanje na oba termina (13. i 27. rujna 2021.) obzirom da su radionice povezane, a za više informacija javite se putem e-maila na info@rasi.hr; kontakt broj: +385914944200.

Maksimalni broj sudionika ograničen je na 16 te ćete, ukoliko se na vrijeme prijavite, biti obaviješteni o detaljima. Rok za prijavu je 10. rujna 2021. ili do popunjavanja slobodnih mjesta.


KAD I GDJE

Poduzetnički inkubator u Pazinu, Prolaz Jože Šurana 3, Pazin


13. rujna 2021.; 16,00 – 19,30 h

27. rujna 2021.; 16,00 – 19,30 h


O VODITELJICI EDUKACIJE

Univ.spec.clin.psych. Alenka Krivičić Jedrejčić, psiholog i psihoterapeut, diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci, specijalizirala Gestalt psihoterapiju pri Institutu IGW Wurzburg te kliničku psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Punopravni je član Društva gestalt i integrativnih psihoterapeuta Hrvatske DGIPH, član Europske asocijacije za gestalt psihoterapiju EAGT i Europske krovne asocijacije za psihoterapiju EAP, Hrvatske psihološke komore i Hrvatske psihoterapeutske komore. Jedna je od osnivačica i trenerica Gestalt centra Homa Zagreb koja se bavi edukacijom Gestalt psihoterapeuta. Danas radi u privatnoj praksi „Kako si?“ u Pazinu, u kojoj se bavi razvojem pojedinca, grupa i organizacija. U svom dugogodišnjem psihoterapijskom radu razvija specifičan pristup klijentima i problemima orijentiran na osobni rast i razvoj. Osim individualne i grupne terapije, svoj rad primjenjuje i na području poslovnog savjetovanja, obrazovanja i intervencija u zajednici, a koja ističe:

"U današnjem svijetu jasna komunikacija jedna je od ključnih vještina za osobni i profesionalni razvoj. Dobra komunikacija pretpostavka je i dobrih međuljudskih odnosa. Iako se komunikacija sama po sebi čini jednostavna, često puta dovodi do nerazumijevanja što može uzrokovati konflikte i frustracije u odnosima s ljudima. Iz tog razloga osmišljena je radionica koja ima za cilj osvijestiti i prepoznati vlastite komunikacijske obrasce, upoznati polaznike sa osnovnim načelima komunikacijskog procesa, upoznati izvore teškoća u komunikaciji, značajke verbalne i neverbalne komunikacije te uvježbavati komunikacijske vještine."

364 views0 comments

Comments


bottom of page