top of page
Search
petrapekica

RASI na edukaciji Mreže BOND o studijama izvedivosti i analizi troškova i koristi

Predstavnica Razvojne agencije Srce Istre sudjelovala je od 29. do 30. ožujka na edukaciji o studijama izvedivosti i analizi troškova i koristi u Selcu, kao člania Mreže BOND koju podržava HAMAG Bicro.

Edukacija je okupila 15-ak predstavnika potpornih poduzetničkih institucija, uglavnom s područja Istarske, Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Karlovačke županije. Voditelj edukacije bio je Hrvoje Domjanić iz tvrke Solo Consult, stručnjak s višegodišnjim iskustvom izrade studija izvedivosti i analiza troškova i koristi (CBA analiza), za projekte iznimne vrijednosti i zahtjevnosti.

Tijekom 2 dana, polaznici radionice su imali priliku naučiti koja je uloga samih studija izvedivosti te kako utječu na donošenje odluke o sufinanciranju različitih infrastrukturnih projekata javnog sektora, ali i kako je napraviti. Osim teorijskog znanja, polaznici su imali prilike rješavati zadatke te na izmišljenim primjerima primjeniti znanje stečeno tijekom prvog dana radionice, kasnije analiziraju napravljeno uz stručnu podršku voditelja edukacije.



15 views0 comments

댓글


bottom of page