top of page
Search

Radionica "Erasmus+ projekti mobilnosti u području neformalnog obrazovanja mladih i rada s mladima"

Updated: Jan 18, 2023

Razvojna agencija Srce Istre poziva vas na radionicu o Erasmus+ projektima mobilnosti u području neformalnog obrazovanja mladih i rada s mladima koja će se održati 16. siječnja 2023. u coworking prostoru poduzetničkog inkubatora Pazin UP, u prizemlju zgrade na adresi Prolaz Jože Šurana 3.


Radionica je namijenjena udrugama mladih i za mlade, savjetima mladih, neformalnim grupama mladih, ustanovama u području kulture i izvaninstitucionalnog obrazovanja koje provode različite programe s mladima ili ih u njih uključuju te jedinicama lokalne samouprave.

Sudionici će se na radionici imati prilike upoznati se s mogućnostima za mobilnost koje mladima izvan formalnog sustava obrazovanja nudi program Erasmus +, primjerima provedenih projekata i dostupnom podrškom za uspješnu pripremu projekata, kao i načinom prijave i prijavnim obrascem te pravilima koja je potrebno imati na umu prilikom pripreme projektne prijave.



Radionica će se održati u periodu od 16 do 20 h sati uz jednu pauzu, a program rada možete pronaći ovdje:

program_16012023
.pdf
Download PDF • 193KB

Sudjelovanje je besplatno, ali je svoj dolazak potrebno prijaviti najkasnije do 15. siječnja 2023 slanjem maila na info@rasi.hr.

Moguće je sudjelovanje više osoba iz iste zainteresirane udruge/ustanove/savjeta mladih.


Prezentaciju s korisnim informacijama s radionice moguće je preuzeti ovdje.

.

166 views0 comments
bottom of page