top of page
Search
petrapekica

Poduzetnici spremni za razvoj poslovanja kroz EU fondove

Kraj prošlog tjedna obilježili smo korisnim predavanjem tvrtke Benefit biro „Kako do novca iz EU fondova?“.


Iako se predavanje prvotno trebalo održati u poduzetničkom inkubatoru Pazin UP, zbog velikog broja zainteresiranih, predavanje smo ipak preselili u veću dvoranu, točnije veliku vijećnicu Grada Pazina.


Predavanju se odazvalo nešto više od 20 poduzetnika s područja središnje Istre. Grupa je bila vrlo šarolika – od poljoprivrednog sektora, IT struke, fotografije, dizajnera interijera, turizma…


Predavačica Vesna Hajdarević predstavila je nadolazeće natječaje i mogućnosti dodatnog financiranja za MSP-ove. Osim najvažnijih detalja vezanih uz predstavljene natječaje, sudionici su imali priliku saznati nekoliko korisnih savjeta na što obratiti pažnju te na koji način poboljšati šanse za osiguranje dodatnih sredstava za svoje poslovanje. Kako su sudionici došli iz različitih područja, veliku im je privilegiju predstavljao i dio predavanja gdje je predavačica odgovarala na individualna pitanja i nalazila rješenja za konkretnu problematiku.


Hvala svima koji su prisustvovali ovom predavanju, nadamo se kako Vam je isto bilo korisno te želimo puno uspjeha u nadolazećim prijavama.


Ukoliko ste propustili ovu priliku za informiranje oko potencijalnih natječaja za poduzetnike, do kraja veljače to možete učiniti još u Buzetu (19.2.), na Krku (26.2.) te u Labinu (28.2.).





16 views0 comments

Commenti


bottom of page