top of page
Search

Ožujak donosi bogat program u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP

Updated: Mar 5

Razvojna agencija Srce Istre pripremila je bogat program za poduzetnike u mjesecu ožujku u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP.


Svim ženama kroz cijeli mjesec ožujak odobravamo popust u iznosu od 30% na sve usluge Inkubatora. Cjenik usluga dostupan je na web stranici Pazin UP-a.


Za sve zainteresirane za jačanje vještina poduzetnika i obrtnika za uspješnije oglašavanje, pripremili smo i dvije radionice koje će voditi Valentina Babić iz VB Creative.





Radionica „Canva za početnike“ očekuje nas, prigodno, na Svjetski dan poduzetnika – 5. ožujka, a pokriva osnove korištenja ovim sve popularnijim alatom za grafičko stvaranje. Radionica će se održati u popodnevnim satima, a predviđeno trajanje je tri sata. Druga radionica bit će posvećena kreiranju i zakazivanju sadržaja u Meti, trajat će sat i pol, zakazana je za 25. ožujka, u 17:00 sati.

Za svaku radionicu plaća se kotizacija u iznosu od 15,00 €. Kako smo mjesec ožujak posvetili ženama, za njih smo osigurali povlaštene cijene te će one radionice plaćati 10,00 €. Zbog veličine prostora, broj sudionika obje radionice ograničen je na maksimalno 15 osoba, stoga se prijavite na vrijeme na: petra.pekica@rasi.hr. Prijave za prvu radionicu otvorene su do 1. ožujka, a za drugu do 20. ožujka.


Sudionici trebaju za uspješno sudjelovanje na radionici donijeti osobno računalo i miša na kojem će moći izvoditi vježbe. Informacije vezane uz plaćanje kotizacije te detaljan program radionica šaljemo nakon prijave.

231 views0 comments

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas

Razvojna agencija Srce Istre d.o.o.

Prolaz Jože Šurana 3, 52000 Pazin

OIB 78390494424

Mail: info@rasi.hr

petra.pekica@rasi.hr

T: +385914944200

Facebook:

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page