top of page
Search

Novi krug rasprava za mlade poduzetnike u općini TinjanFriško si u poduzetničkim vodama, imaš vlastiti obrt ili poduzeće i trebaš pomoć da bi unaprijedio svoje poslovanje? Ili tek razmišljaš o tome da postaneš poduzetnik? Treba ti prostor, a ne znaš kako do njega? Možda kad bi općina ili grad uskočili s nekim poticajima…Ti već imaš ideju koja bi riješila tvoje, ali i probleme drugih mladih (potencijalnih) poduzetnika i/ili obrtnika u tvom kraju?

DOĐI NA


PODUZETNE RASPRAVE 06.03.2024. u 17:00 h u Tinjan


                                                                                                 


    …i predloži rješenje!Cilj ovih okupljanja je povezati mlade poduzetnike i obrtnike sa šireg područja Pazinštine, kao i one koji to tek planiraju postati, s onima koji odlučuju u njihovoj zajednici, kako bi zajedničkim razmišljanjem i raspravom došli do najboljih ideja i prijedloga poticaja za mlade poduzetnike i obrtnike na području središnje Istre!


Zašto bi se trebao prijaviti?

  • u dobroj i sigurnoj atmosferi razgovarat ćemo o potrebama mladih poduzetnika i obrtnika, a posebno u smislu dostupnosti poslovnih prostora i raznih poticaja za osnaživanja i unaprjeđenje poslovanja

  • sudionicima rasprava će biti predstavljeni i planovi izgradnje budućih poduzetničkih inkubatora na području središnje Istre


Očekivano trajanje rasprave je 2 sata. Kako bi se osigurala sigurna atmosfera za razmjenu mišljenja, rasprave će biti zatvorenog tipa što znači da je potrebno najaviti svoj dolazak na e-mail: anja.sumberac@rasi.hr, najkasnije do petka, 01.03.2024.


Sudionicima će po prijavi biti dostavljen detaljniji program prema kojem će se održati rasprava.


Rasprave se provode u okviru projekta „Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s donositeljima odluka“, koji partnerski provode Razvojna agencija Srce Istre, Grad Pazin, Udruženje obrtnika Pazin i Centar za mlade „Alarm“ Pazin. Projekt sufinancira Europska unija iz programa Erasmus +.

112 views0 comments

Comments


bottom of page