top of page
Search

Mogućnosti za sportaše, sportske udruge i klubove u programu Erasmus +

Razvojna agencija Srce Istre organizira radionicu o Erasmus+ projektima u području sporta, koja će se održati 23. siječnja 2023. u coworking prostoru poduzetničkog inkubatora Pazin UP, u prizemlju zgrade na adresi Prolaz Jože Šurana 3.


Radionica je namijenjena sportašima, sportskim udrugama i klubovima, koji provode različite sportske programe i aktivnosti na području Grada Pazina i/ili općina Gračišće, Cerovlje, Tinjan, Motovun, Karojba, Lupoglav i Sveti Petar u Šumi, te kroz mogućnosti suradnje s drugim sportašima, sportskim udrugama i klubovima iz Hrvatske i inozemstva žele dalje razvijati svoje aktivnosti, međunarodnu suradnju i kapacitete svojih trenera i drugog sportskog osoblja.

Sudionici će se na radionici imati prilike iz prve ruke čuti i upoznati se s iskustvom prijave i provedbe Erasmus + projekata u području sporta kroz gostovanje Verice Mance, dugogodišnje tajnice Riječkog sportskog saveza te osnivačice udruge Vere Montis. Zanimljiv intervju s predavačicom o ovoj temi možete pročitati ovdje.


Radionica će se održati u periodu od 16:30 do 20:00 h sati uz jednu kraću pauzu, a program rada možete pronaći ovdje.


Sudjelovanje je besplatno, ali je svoj dolazak potrebno prijaviti najkasnije do 20. siječnja 2023. ispunjavanjem ove prijavnice.

Moguće je sudjelovanje više osoba iz iste zainteresirane udruge ili sportskog kluba (molimo da sve osobe ispune prijavnicu!).

152 views0 comments
bottom of page