top of page
Search

Let’s BEE social - postani (društveni) poduzetnik! Ciklus od osam besplatnih radionica

Razvojna agencija Srce Istre jedan je od članova mreže BOND, a među ostalim poduzetničkim institucijama je i BIZkoshnica u Zagrebu koja organizira besplatne radionice na temu društvenog poduzetništva. Njihovu objavu i poziv prenosimo u nastavku.

Zanima vas (društveno) poduzetništvo ili ste mali poduzetnik koji želi proširiti svoj posao, a da pritom bude održiv i društveno koristan? Završavate fakultet i razmišljate o samozapošljavanju? Imate sjajnu poslovnu ideju, ali ne znate od kuda krenuti? Zanima vas kako pronaći poslovnu ideju i naučiti osnovne poduzetničke vještine? Odgovore na sva ova pitanja pronaći ćete na Let’s BEE social – Postani (društveni) poduzetnik programu.

ŠTO - Let’s BEE social – Postani (društveni) poduzetnik je ciklus od osam besplatnih radionica u sklopu projekta ‘Društveno – poduzetnička koshnica’ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda. Radionice su namijenjene malim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima, studentima, nezaposlenima i svima onima koje zanima poduzetništvo, a sudionici će steći potrebna znanje i vještine nužne za pokretanje i uspješno vođenje biznisa.

ZAŠTO - Uvidjeli smo da mali poduzetnici i nezavisni profesionalci imaju stalnu potrebu za razvojem osobnih i poslovnih vještina u cilju efikasnijeg poslovanja i ostvarivanja dugoročne održivosti. Također, potrebna im je edukacija i savjetovanje u različitim područjima poslovanja koja nisu usko vezani uz njihov core business, a nužni su za uspješno poslovanje. Stoga je osmišljen ciklus edukacija Let’s BEE social – postani (društveni) poduzetnik gdje će sudionici upoznati osnovne principe društvenog poduzetništva i primjere dobre prakse iz Hrvatske i inozemstva te steći potrebna praktična poduzetnička znanja i vještine. Radionice će voditi poznati i iskusni hrvatski poduzetnici i stručnjaci za pojedina područja.

ZA KOGA - Male poduzetnike, mlade, zainteresirane za osobni rast i razvoj, kao i pokretanje i vođenje svog biznisa i sve one koji žele naučiti o (društvenom) poduzetništvu.

KADA - Radionice su jednodnevne, a odvijat će se subotama od 10-16h od lipnja do studenog 2022.

NAZIV RADIONICE

TERMIN

Upoznaj sebe i svoju strast

lipanj 2022.

Kreiraj svoju poduzetničku ideju

lipanj 2022.

Osnove excela za poduzetnike

kolovoz 2022.

Financije za nefinancijaše

rujan 2022.

Osnove marketinga i marketinških kompetencija

rujan 2022.

Content marketing & SEO copywriting

listopad 2022.

Digitalni marketing

listopad 2022.

Priprema EU projekata za male i srednje poduzetnike

studeni 2022.

GDJE - U prostoru BIZkoshnice u Zagrebu, Ilica 71.

Točni termini, program pojedinih radionica kao i imena voditelja radionica bit će objavljeni naknadno.

Budući da je broj mjesta ograničen, prijavi se još danas i rezerviraj svoje mjesto!

52 views0 comments
bottom of page