top of page
Search

Jeste li čuli za workation? U prosincu spajamo digitalne nomade i lokalne poduzetnike

U sklopu projekta odobrenog od Hrvatske turističke zajednice - Digitalni nomadi - Živi i radi u središnjoj Istri“, predloženog od TZ Središnje Istre, Razvojna agencija Srce Istre je zadužena za organizaciju dvije „workation“ radionice, a koje će se održati u prosincu.

Kako je koncept „Živi i radi u središnjoj Istri“ prošle godine imao veliki odjek u javnosti, važno je i dalje nastaviti razvijati sadržaje i prostorne uvjete za dolazak digitalnih nomada i svih onih koji mogu raditi izvan svog radnog mjesta. Tim povodom se i „workation“ koncept uklapa u središnju Istru obzirom da svi oni koji ovdje rade, neovisno odakle su (work), mogu u slobodno vrijeme doživjeti sva iskustva koje Istra nudi (vacation).

TZ Središnje Istre u prosincu provodi program „Digital nomads in residence“ te digitalni nomadi trenutno istražuju Istru, a Razvojna agencija Srce Istre će provesti radionice kojima će se povezati digitalni nomadi i lokalni poduzetnici te svi oni koji žele doprinijeti razvoju Istre.

Na radionicama će se promovirati coworking prostor koji je dostupan u PazinUP poduzetničkom inkubatoru, opremljen optičkim internetom, što je jedna od bitnih komponenti za odabir mjesta za rad. Isto tako, prezentirat će se različita mjesta u središnjoj Istri za koja će se razvijati različite perspektive o mogućnosti razvoja.

Cilj radionica je umrežiti sve sudionike i njihove poglede na predstavljene sadržaje te potaknuti stvaranje novih ideja, suradnji i doživljavanja Istre kao idealnog mjesta za život, rad i odmor.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, uz obaveznu prijavu zbog ograničenog broja mjesta. Više informacija i način prijave pročitajte u nastavku:


Poveznica za prijavu na radionicu 8.12.:https://forms.office.com/e/7MQAs9sLvG


Poveznica za prijavu na radionicu 13.12.:https://forms.office.com/e/dqvtj0r7QW






28 views0 comments
bottom of page