top of page
Search

Brzi internet, zajednica i coworking

U prostorima Poduzetničkog inkubatora "Pazin UP", kojim upravlja Razvojna agencija Srce Istre, održano je online predavanje na temu "Koliko košta prvi dojam?" , a održala ga je naša korisnica Svjetlana Ranek Franjul - vlasnica obrta Service mindset o čemu ste mogli čitati i u razgovoru s njom kad je odlučila svoje webinare održavati upravo ovdje.

Svi uredi poduzetničkog inkubatora trenutno su zauzeti, što je izvrsna vijest, no multifunkcionalna dvorana, kako joj i sam naziv kaže nudi upravo mogućnost održavanja edukacija, sastanaka, ali i korištenja "open space" radnog prostora, najviše zahvaljujući optičkom internetu.

Cilj naše agencije je raditi na povećanju broja stalnih i povremenih korisnika kako bi se na ovom području stvorila zajednica koja međusobno dijeli znanja i razvija ideje. Ukoliko ste poduzetnik početnik, iskusni poduzetnik, digitalni nomad (we are working on programme development for nomads) ili netko tko želi pokrenuti vlastiti posao, javite nam se jer u najavi su predavanja na temu prelaska na EURO, edukacije za poduzetnike, meetup u Hekima i puno toga što generira razvoj. A ako dođete do nas, možda sretnete i Svjetlanu, Marija, Elvisa, Alenku, Leu Milu (ispostava HAMAG-BICRO Pazin) i ostale članove naše zajednice.



78 views0 comments
bottom of page