top of page
Search
petrapekica

Besplatno savjetovanje za poduzetnike i obrtnike u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP

Svakog prvog ponedjeljka u mjesecu, počevši od 3. lipnja, u Poduzetničkom inkubatoru Pazin UP održavat će se besplatno stručno savjetovanje sa psihoterapeuticom. Savjetovanja će se održavati u periodu od 15:30 do 18 sati, s time da će svaki individualni termin trajati po 45 minuta.


Radi bolje organizacije, ali i osiguravanja privatnosti zainteresiranih osoba, potrebno se prijaviti za željeni termin na info@rasi.hr. Dostupni termini su:

  • 15:30 – 16:15

  • 16:25 – 17:10

  • 17:15 - 18:00

 

Savjetovanje će se održavati u prizemlju Poduzetničkog inkubatora, u multifunkcionalnoj dvorani, no kako je savjetovanje individualno, prisutni su samo psihoterapeutkinja i zainteresirani poduzetnik ili obrtnik.

 

  • Preopterećeni ste poslom?

  • Teško odvajate privatni i poslovni život?

  • Preuzme Vas tjeskoba kada morate poslovati s određenim tipom klijenata?

  • Bojite se za budućnost svoga obrta/firme?

  • Bojite se da će loša poslovna situacija utjecati na vaše fizičko i mentalno zdravlje?

 

Stanite na kraj strahu, tjeskobi i ostalim negativnim utjecajima suvremenog poslovnog života te naučite kako se nositi sa nuspojavama stresa, kako bolje organizirati vrijeme, kako prepoznati simptome burnouta.


Fokus će biti na značaju očuvanja psihofizičkog zdravlja u sferi posla, postavljanju granica, razvoju pozitivne slike o sebi, temi autoriteta, vježbama disanja, načinima regulacije u stresnim situacijama i slično.

 

O voditeljici

Za savjetovanja će biti zadužena savjetodavna terapeutkinja Petra Bulić. Petra je po struci magistra farmacije i medicinske biokemije. Završila je edukaciju za tjelesno orijentiranu psihoterapiju, članica je Hrvatske komore psihoterapeuta. Svoju privatnu psihoterapijsku praksu obavlja u Pazinu i Rijeci te u Rijeci radi kao asistentica u Centru za integrativni razvoj (institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju).

25 views0 comments

Comments


bottom of page