top of page
Search

Step Ri poziva poduzeća da iskoriste mogućnost procjene prilika za digitalizaciju poslovanja
Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je objavio javni poziv na iskaz interesa za sudjelovanje u programu podrške usmjerenom na procjenu prilika za digitalizaciju poslovanja. Program je namijenjen malim i srednjim poduzećima koja žele unaprijediti svoje poslovanje uvođenjem novih tehnologija, a kako bi postala konkurentnija i uspješnija.

Podršku omogućuje Europska poduzetnička mreža Hrvatske te će se u sklopu ovog poziva izvršiti procjena prilika za digitalizaciju poslovanja za 5 poduzeća. Procjena uključuje inicijalnu analizu, popratno savjetovanje te izradu izvješća o mogućnostima i prilikama za uvođenje novih tehnologija u poslovanje. Sudjelovati je moguće uživo i online.Koristi za mala i srednja poduzeća koja će sudjelovati su:


· dobivanje jasne slike o vlastitim potrebama i prilikama za unapređenje poslovanja uz pomoć

novih tehnologija;


· identifikacija područja poslovanja s najvećim potencijalom za napredak;


· identifikacija konkretnih tehnologija s najvećim potencijalom za unapređenje poslovanja;


· savjetovanje nakon inicijalne analize;


· izrada izvješća koje će uključivati zaključke i smjernice za poboljšanje poslovanja uz pomoć

novih tehnologija, a koje predstavlja potencijalnu podlogu za izradu detaljnog akcijskog plana ili pripremu prijave projekta za sufinanciranje u okviru državnih potpora.


Prijave su otvorene od trenutka objave ovog javnog poziva, a više informacija možete naći na web stranicama Step-a Ri. Prvi rok za prijavu je 01.10.2022. U slučaju preostalih mjesta, drugi rok za prijavu je 01.11.2022.


Procjenu prilika za digitalizaciju poslovanja vrše djelatnici Step Ri znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, koji je ujedno i član Europskog centra za digitalne inovacije – EDIH Adria, uspostavljenog u suradnji s organizacijama Ericsson Nikola Tesla, Infobip, SmartRI, Sveučilište u Rijeci i Sveučilište u Puli. Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je poduzetnička potporna institucija koju je 2008. godine osnovalo Sveučilište u Rijeci.

5 views0 comments

Comments


bottom of page