top of page
Search

RASI i HAMAG - BICRO organiziraju radionicu za poduzetnike - Prilike za nove poduzetničke ideje!


Razvojna agencija Srce Istre i novoosnovana ispostava HAMAG – BICRO-a u Pazinu organiziraju radionicu 4. travnja 2022. s početkom u 16,00 sati za poduzetnike koji imaju ideju i žele razviti svoje poslovanje te se educirati o mogućnostima Nacionalnog plana oporavka i otpornosti u 2022. godini.


Radionica će se održati u prostorima Pazinskog kaštela, u RocKaštelu gdje će se u prvom dijelu predstaviti uloga poduzetničkih potpornih institucija i najaviti buduće aktivnosti kao i projekt BOND u sklopu kojeg HAMAG-BICRO provodi aktivnosti, nakon čega će se poduzetnike uvesti u natječaje „Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća“ i „Komercijalizacija inovacija“ čija je objava najavljena za kraj ožujka 2022.


Kako bi se poduzetnici međusobno upoznali, zadnji dio događanja namijenjen je umrežavanju i predstavljanju budućih aktivnosti na području Istre, a s ciljem gospodarskog razvoja i po uzoru na zadnje održani "CommunITy meetup".


Dobrodošli su svi poduzetnici i oni koji to planiraju postati, a prijave su otvorene do 1. travnja 2022. ili do popunjenja mjesta na ovoj poveznici.


Više informacija dostavljamo u nastavku:


Program_RASI_HAMAG
.pdf
Download PDF • 719KB

193 views0 comments
bottom of page