top of page
Search

Poziv za iskaz interesa za posjet poduzetničkim inkubatorima u Puli, Poreču i Buzetu

Ukoliko si mladi poduzetnik ili obrtnik i volio bi se uključiti u promišljanje i/ili osnivanje novih prostora za poduzetnike i obrtnike na području središnje Istre, javi nam se i pridruži ekipi koja će ovog proljeća zajedno s nama posjetiti poduzetničke inkubatore u Puli, Poreču i Buzetu!


Ciljevi posjeta su upoznati se s radom poduzetničkih inkubatora, prikupiti ideje za osmišljavanje novih coworking i inkubacijskih prostora za poduzetnike na području središnje Istre te raspraviti mogućnosti potencijalne suradnje ostalih inkubatora i onih iz središnje Istre.

 

Zašto bi se trebao prijaviti? 

 

U sklopu 3 studijska posjeta posjetit će se Coworking Pula, Poduzetnički inkubator Poreč te Poduzetnički inkubator Verzi u Buzetu. Posjeti su zamišljeni kao poludnevni prijepodnevni događaj koji će okupiti mlade poduzetnike s područja Pazina i susjednih općina, donositelje odluka te predstavnike projektnih partnera, a troškovi prijevoza i toplog obroka bit će pokriveni. Ovo je idealna prilika za upoznavanje i umrežavanje mladih poduzetnika i obrtnika, ali i za umrežavanje s predstavnicima Grada Pazina i susjednih općina. Studijski posjeti su dio  Erasmus + projekta “Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s donositeljima odluka”, koji Razvojna agencija Srce Istre provodi od rujna 2023. godine.

 

Što učiniti ako si zainteresiran/a za sudjelovanje?

 

Javi se do 20. ožujka na anja.sumberac@rasi.hr i iskaži svoj interes za sudjelovanjem. Prijaviti se možeš za samo jedan, dva ili sva tri studijska posjeta. U slučaju da si zainteresiran/a za posjet nekom određenom inkubatoru, navedi to u svojoj prijavi. Točni datumi održavanja posjeta, kao i odabir sudionika bit će objavljeni naknadno. Sva potencijalna pitanja oko prijave i sudjelovanja na ovoj aktivnosti možeš također poslati na anja.sumberac@rasi.hr.

169 views0 comments

Comentários


bottom of page