top of page
Search

Poziv na radionicu „Važnost i prilike međunarodne suradnje i programi mobilnosti“

Updated: Feb 13, 2023

Razvojna agencija Srce Istre organizira radionicu o važnosti i prilikama međunarodne suradnje i programima mobilnosti, koja će se održati 17. veljače 2023. u coworking prostoru poduzetničkog inkubatora Pazin UP, u prizemlju zgrade na adresi Prolaz Jože Šurana 3.


Radionica je namijenjena udrugama, ustanovama i institucijama s područja Grada Pazina i/ili općina Gračišće, Cerovlje, Tinjan, Motovun, Karojba, Lupoglav i Sveti Petar u Šumi koje djeluju u području kulture, umjetnosti, tradicije, obrazovanja odraslih ili pak humanitarnog rada, a koje žele dalje razvijati svoje aktivnosti, međunarodnu suradnju i kapacitete svojeg osoblja.

Sudionici će se na radionici imati prilike iz prve ruke čuti i upoznati se s iskustvom međunarodne suradnje i provedbe projekata u području kulture i obrazovanja odraslih koje će predstaviti dvije stručnjakinje s dugogodišnjim iskustvom u tom području - Daniela Drandić, Erasmus + ambasadorica u području obrazovanja odraslih i Irena Boljunčić iz Grada Pazina.


Radionica će se održati u periodu od 10:00 do 13:30 h sati uz jednu kraću pauzu, a program rada možete pronaći ovdje.


Sudjelovanje je besplatno, ali je svoj dolazak potrebno prijaviti najkasnije do 16. siječnja 2023. ispunjavanjem ove prijavnice.

Moguće je sudjelovanje više osoba iz iste zainteresirane organizacije (molimo da sve osobe ispune prijavnicu!).53 views0 comments

Comments


bottom of page