top of page
Search

Dođi na PODUZETNU RASPRAVU u Gračišće ili Pazin!
Imaš manje od 30 godina, vlastiti obrt ili poduzeće i trebaš pomoć da bi unaprijedio svoje poslovanje? Ili tek razmišljaš o tome da postaneš poduzetnik? Treba ti prostor, a ne znaš kako do njega? Možda kad bi općina ili grad uskočili s nekim poticajima…Ti već imaš ideju koja bi riješila tvoje, ali i probleme drugih mladih (potencijalnih) poduzetnika i/ili obrtnika u tvom kraju?
DOĐI NA

PODUZETNE RASPRAVE


13.12.2023. u 17:00 h u Gračišću

ili

14.12.2023. u 17:00 h u Pazinu

…i predloži rješenje!


Cilj ovih okupljanja je povezati mlade poduzetnike i obrtnike sa šireg područja Pazinštine, kao i one koji to tek planiraju postati, s onima koji odlučuju u njihovoj zajednici, kako bi zajedničkim razmišljanjem i raspravom došli do najboljih ideja i prijedloga poticaja za mlade poduzetnike i obrtnike na području grada Pazina i općine Gračišće!


Zašto bi se trebao prijaviti?


  • u dobroj i sigurnoj atmosferi razgovarat ćemo o potrebama mladih poduzetnika i obrtnika, a posebno u smislu dostupnosti poslovnih prostora i raznih poticaja za osnaživanja i unaprjeđenje poslovanja

  • sudionicima rasprava će biti predstavljeni i planovi izgradnje budućih poduzetničkih inkubatora na području središnje Istre

Očekivano trajanje rasprave je 2 sata. Kako bi se osigurala sigurna atmosfera za razmjenu mišljenja, rasprave će biti zatvorenog tipa što znači da je potrebno najaviti svoj dolazak na e-adresu: petra.pekica@rasi.hr, najkasnije do 10.12.2023.

Sudionicima će po prijavi biti dostavljen detaljniji program, kao i mjesto održavanja rasprave. Rasprave će se održati prema istom programu, a zainteresiranima se predlaže da se prijave za onaj (jedan) termin i mjesto koje im više odgovara.


Rasprave se provode u okviru projekta „Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s donositeljima odluka“, koji partnerski provode Razvojna agencija Srce Istre, Grad Pazin, Udruženje obrtnika Pazin i Centar za mlade „Alarm“ Pazin. Projekt sufinancira Europska unija iz programa Erasmus +.

78 views0 comments

Comments


bottom of page