top of page
Search

Budi dio poduzetne ekipe koja će početkom lipnja posjetiti Poduzetnički inkubator Poreč

Updated: 2 days ago

Ukoliko si mladi poduzetnik ili obrtnik i volio bi se uključiti u promišljanje i/ili osnivanje novih prostora za poduzetnike i obrtnike na području središnje Istre, javi nam se i pridruži ekipi koja će ovog proljeća i ljeta zajedno s nama posjetiti poduzetničke inkubatore u Poreču i Buzetu!

 

Ciljevi posjeta su upoznati se s radom poduzetničkih inkubatora, prikupiti ideje za osmišljavanje novih coworking i inkubacijskih prostora za poduzetnike na području središnje Istre te raspraviti mogućnosti potencijalne suradnje ostalih inkubatora i onih iz središnje Istre.

 

Zašto bi se trebao/la prijaviti? 

 

Projektom su planirana 3 studijska posjeta – Coworking Pula posjetili smo u travnju, u Poduzetnički inkubator Poreč putujemo 11. lipnja, a Poduzetnički inkubator Verzi u Buzetu dočekat će nas krajem kolovoza. Posjeti su zamišljeni kao poludnevni prijepodnevni događaj koji će okupiti mlade poduzetnike s područja Pazina i susjednih općina, donositelje odluka te predstavnike projektnih partnera, a troškovi prijevoza i toplog obroka bit će pokriveni. Ovo je idealna prilika za upoznavanje i umrežavanje mladih poduzetnika i obrtnika, ali i za umrežavanje s predstavnicima Grada Pazina i susjednih općina. Studijski posjeti su dio Erasmus + projekta “Participativno upravljanje poduzetničkom infrastrukturom: mladi poduzetnici u dijalogu s donositeljima odluka”, koji Razvojna agencija Srce Istre provodi od rujna 2023. godine.

 

Što učiniti ako si zainteresiran/a za sudjelovanje?

 

Prijavi se za sudjelovanje do 29. svibnja putem obrasca: https://shorturl.at/pwxN4. Prijaviti se možeš za samo jedan, ili oba preostala studijska posjeta. Točan datum održavanja posjeta inkubatoru u Buzetu bit će objavljen naknadno. Sva potencijalna pitanja oko prijave i sudjelovanja na ovoj aktivnosti možeš poslati na anja.sumberac@rasi.hr.

10 views0 comments

Comments


bottom of page